HUND i FOKUS

hos Madeleine

Om ossdiplom1

Mitt namn är Madeleine Ohlsson och jag bor tillsammans med min sambo och våra två hundar, Ivan och Gandalf, mellan Jönköping och Vaggeryd.
Vi bor i ett hus på landet med naturen inpå knuten och sjön ett par minuters promenad bort. Drömläge!!
Det är i denna idyll som jag tar emot din hund på massage.

Min utbildning till hundmassör gick jag på Hundens Hus i Göteborg 2017. Jag har också gått hunddagisutbildning hos samma utbildare 2014.
På min fritid när jag inte tränar med Ivan kan du träffa mig på SBK Attila där jag är medhjälpare/ hjälpinstruktör.

Det är en fantastisk förmån att få jobba med hundar, och för att inte tala om vilken glädje det ger. En dröm sedan många år som har gått i uppfyllelse.

Mitt intresse för hundhälsa kom när en utav våra schäfrar bröt hasen. Med detta kom många veterinärbesök och otaliga månaders rehabilitering. Att se detta fantastiska arbete som veterinärer och djurvårdare gör väckte mitt intresse och så även vår resa med Dollar såklart. Korta och många promenader i början och sedan bland annat simning och massage för att öka cirkulationen, bygga upp muskulaturen och ge ett bättre rörelsemönster.

Vi har i stort sett alltid haft hund. Innan Ivan hade vi en annan Holländsk herdehund som hette Hiro och innan dess har vi även haft bland annat flat och schäfer.
Det var tillsammans med Hiro som jag upptäckte hur fantastiskt roligt det är med Nosework och specialsök.
I dag tränar jag specialsök med Ivan, etikett vägglus. Du kan läsa mer om vår träning under rubriken "vår träning".

Madeleine